Форум программистов, компьютерный форум CyberForum.ru

С++ для начинающих

Войти
Регистрация
Восстановить пароль
 
Вова32
0 / 0 / 0
Регистрация: 06.03.2016
Сообщений: 4
#1

что такоє private i pablic - C++

02.05.2016, 10:01. Просмотров 114. Ответов 1
Метки нет (Все метки)

class Menu //Клас меню
{
private:
int* count;//поле яке відповідає за кількість пунктів меню
char** Elements;//поле яке відповідає за назви пунктів меню
char* Title;//поле класу, яке відповідає за назву меню
int* width;//поле класу, яке відповідає встановлену шириину консолі
int* height;//поле класу, яке відповідає встановлену висоту консолі
int* color;//поле класу, яке відповідає за колір меню
int* choose;//Допоміжне приватне поле класу
bool* M;//Допоміжна змінна типу bool
int* correct_x;//Приватне поле класу, яке дозволяє зміщування меню по осі х
int* correct_y;//Приватне поле класу, яке дозволяє зміщування меню по осі у
int* key;//Допоміне приватне поле класу
public:
Menu(int count, char* Elements[], char* Title, int width, int height)
{
key = new int;// Виділення пам'яті для динамічного поля
this->count = new int;// Виділення пам'яті для динамічного поля
*this->count = count;// Присвоєння змінній поля класу заданим значенням
if (Title != NULL)
{
this->Title = new char[strlen(Title) + 1];// Виділення пам'яті для динамічного поля під розмір заданої змінної
strcpy(this->Title, Title);// Копіювання заданої змінної в поле класу
}
else
{
this->Title = new char[32]; // Виділення пам'яті для динамічного поля, якщо назва меню не задана
strcpy(this->Title, " "); // Копіювання пробілу в поле класу
}
this->Elements = new char*[count + 1]; // Виділення пам'яті для динамічного масиву
for (int i = 0; i<count; i++)
{
this->Elements[i] = new char[strlen(Elements[i]) + 1]; // Виділення пам'яті для елементів масиву
strcpy(this->Elements[i], Elements[i]); // Копіювання елементів заданого масиву в поле класу
}
M = new bool; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*M = false; // Присвоєння змінній поля класу константного значення
color = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*color = 10; // Присвоєння змінній поля класу константного значення
choose = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*choose = 1; // Присвоєння змінній поля класу константного значення
this->width = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*this->width = width; // Присвоєння змінній поля класу заданим значенням
this->height = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*this->height = height; // Присвоєння змінній поля класу заданим значенням
correct_x = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
correct_y = new int; // Виділення пам'яті для динамічного поля
*correct_x = 0; // Присвоєння змінній поля класу константного значення
*correct_y = 0; // Присвоєння змінній поля класу константного значення
}
Similar
Эксперт
41792 / 34177 / 6122
Регистрация: 12.04.2006
Сообщений: 57,940
02.05.2016, 10:01     что такоє private i pablic
Посмотрите здесь:

Private: static C++
C++ Элементарный класс для работы с файлами, компилятор выдает ошибку, что не так с private
программа с использованием private C++
C++ Protected Private Public
C++ доступ к private членам
Public и Private C++
C++ Зачем в классе private?
C++ Классы и private
Private: C++
C++ Инициализация в private
Передача в private C++
Private наследование C++

Искать еще темы с ответами

Или воспользуйтесь поиском по форуму:
После регистрации реклама в сообщениях будет скрыта и будут доступны все возможности форума.
magirus
Супер-модератор
Эксперт по компьютерным сетямЭксперт Windows
26252 / 14566 / 812
Регистрация: 15.09.2009
Сообщений: 62,853
Записей в блоге: 67
02.05.2016, 10:47     что такоє private i pablic #2
Язык форума - Русский. пересоздайте тему в соответствии с правилами.
Yandex
Объявления
02.05.2016, 10:47     что такоє private i pablic
Закрытая тема Создать тему
Опции темы

КиберФорум - форум программистов, компьютерный форум, программирование
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Рейтинг@Mail.ru