Форум программистов, компьютерный форум, киберфорум
Наши страницы

С++ для начинающих

Войти
Регистрация
Восстановить пароль
 
Рейтинг: Рейтинг темы: голосов - 38, средняя оценка - 4.92
Screamr
0 / 0 / 0
Регистрация: 03.12.2010
Сообщений: 2
#1

C++ Двовимірні масиви та простий пошук - C++

06.12.2010, 18:50. Просмотров 5405. Ответов 2
Метки нет (Все метки)

Завдання:
Утворити масив з елементами , де і - номер варіанта, k=1,2,…,6, n =1, 2, 3, 4. Вивести його на екран у вигляді таб¬лиці. Виконати додатково завдання свого варіанта.
Варіант 7:
Обчислити кількість тих елементів масиву, для яких виконується нерівність akn>> 3, та суму елементів менших, ніж 9.

 Комментарий модератора 
Язык форума - русский. Сообщения на других языках нарушают Правила форума, с которыми настоятельно рекомендую ознакомиться.
0
Надоела реклама? Зарегистрируйтесь и она исчезнет полностью.
Similar
Эксперт
41792 / 34177 / 6122
Регистрация: 12.04.2006
Сообщений: 57,940
06.12.2010, 18:50
Здравствуйте! Я подобрал для вас темы с ответами на вопрос C++ Двовимірні масиви та простий пошук (C++):

Масиви в с++ - C++
как можно именно проще обнулить масив

Масиви структур. - C++
1. Описать структуру с именем SCHOOL, которая содержит следующие поля: - NAME - фамилия и имя ученика; - GROUP - номер группы; ...

многовымерние масиви - C++
Элемент матрицы назовем седловой точки, если он является наименьшим в своей строке и одновременно крупнейшим в своем столбце или, наоборот,...

задача на Масиви в С++ - C++
Задали действительные числа a1, ..., an, p, натуральное число k (a1 <= a2 <= ... <= an, k <= n). Удалить из a1, ..., an элемент с номером k...

Данодва довільні одновимірні масиви цілих чисел М1 і М2 з однаковою кількістю елементів. Сформувати масив М - C++
Дано два довільні одновымерные масивов целых чисел М 1 і М 2 з однаковою кількістю елементів. Сформувати масив М3, елементами якого є...

ДВОВИМІРНІ МАСИВИ, СОРТУВАННЯ МАСИВІВ - Visual Basic
Ніяк не можу зрозуміти що треба тут зробити. Плиз хелп!! Масив С дійсних чисел має 5 рядків і 11 стовпців. Присвоїти значення...

2
Screamr
0 / 0 / 0
Регистрация: 03.12.2010
Сообщений: 2
11.12.2010, 16:40 #2
дякую, дуже допомогли)
0
illuminati
20 / 20 / 4
Регистрация: 14.06.2010
Сообщений: 108
11.12.2010, 18:15 #3
Цитата Сообщение от Screamr Посмотреть сообщение
Завдання:
Обчислити кількість тих елементів масиву, для яких виконується нерівність akn>> 3, та суму елементів менших, ніж 9.
Не монял вообще...
массив 6 на 4 ? рандомными числами массив заполнен ?
0
MoreAnswers
Эксперт
37091 / 29110 / 5898
Регистрация: 17.06.2006
Сообщений: 43,301
11.12.2010, 18:15
Привет! Вот еще темы с ответами:

Програмування в середовищі Паскаль. Двовимірні масиви - Pascal
1. Дано двовимірний масив А, дійсних чисел. Визначити: 1) Суму елементів k-го стовпця; 2) Добуток елементів С-го рядка; 3) Найбільший...

ДВОВИМІРНІ МАСИВИ, СОРТУВАННЯ МАСИВІВ (хто може допоможіть) - Visual Basic
Дано матрицю А розміром 8х7. Поділити кожний елемент стовпця на елемент цього стовпця, який знаходиться на головній діагоналі, якщо цей...

як організувати пошук по критеріях? - JavaScript
«Онлайн-система пошуку квитків для студентів навчальних закладів України» це назва моєї дипломної роботи.. кароче як мені зробити пошук на...

Масиви - Java
Потрібно розв"язати задачу: знайти максимальне серед від"ємних і мінімальне серед додатніх елементів масиву. Необходимо решить задачу:...


Искать еще темы с ответами

Или воспользуйтесь поиском по форуму:
3
Закрытая тема Создать тему
Опции темы

КиберФорум - форум программистов, компьютерный форум, программирование
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.