Форум программистов, компьютерный форум, киберфорум
С++ для начинающих
Войти
Регистрация
Восстановить пароль
Карта форума Темы раздела Блоги Сообщество Поиск Заказать работу  
 
Рейтинг 4.83/6: Рейтинг темы: голосов - 6, средняя оценка - 4.83
-1 / 0 / 0
Регистрация: 21.02.2013
Сообщений: 10
1

поможіть будь ласка

21.02.2013, 19:45. Показов 1224. Ответов 1
Метки нет (Все метки)

Author24 — интернет-сервис помощи студентам
поможіть написати програму програма що з читує з файла англійський текст і виводе на екран слова що починаються з голосниих букв....на С++

 Комментарий модератора 
Официальный язык форума - русский. Перепечатайте.
0
Лучшие ответы (1)
Programming
Эксперт
94731 / 64177 / 26122
Регистрация: 12.04.2006
Сообщений: 116,782
21.02.2013, 19:45
Ответы с готовыми решениями:

Поможіть будь ласка з табулюванням функції (завтра екзамен) С++
Протабулювати функцію у = ах2+0,5 проміжку з кроком h =0,1. Результати обчислень вивести у вигляді...

До завтрашньоговечора будь-ласка
зжати масив, вилучивши з нього всі елементи, модуль яких не перевищує 1, місце яке звільнилось в...

Поможіть будь ласка зі стеками)
Дано вказівку Р1 на вершину стека , що містить не менше 10 елементів . Вважати з стека перші 9...

Допоможіть, будь ласка!
В заданому масиві В(15) обчислити різницю кожних двох сусідніх елементів і сформувати з них в масив...

1
интересующийся
311 / 282 / 93
Регистрация: 25.09.2010
Сообщений: 1,056
21.02.2013, 20:20 2
Лучший ответ Сообщение было отмечено SatanaXIII как решение

Решение

Тримай:
C++
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
#include <iostream>
#include <fstream>
#include <cstdlib>
#include <string>
#include <cstring>
 
int main()
{
    std::string file_name;
    
    std::cout << "Input file name: ";
    std::cin >> file_name;
 
    std::ifstream in(file_name.c_str(), std::ios::in);
    if (!in.good())
    {
        std::clog << "Couldn't open file.\n";
        exit(1);
    }
 
    std::string word;
    const char* ALPH = "AEIOUYaeiouy";
 
    in >> word;
    while (!in.eof())
    {
        if (strchr(ALPH, word[0]))
            std::cout << word << '\n';
        in >> word;
    }
 
    in.close();
        
    return 0;
}
1
21.02.2013, 20:20
IT_Exp
Эксперт
87844 / 49110 / 22898
Регистрация: 17.06.2006
Сообщений: 92,604
21.02.2013, 20:20
Помогаю со студенческими работами здесь

Напишіть програму ,будь-ласка
Дано координати точок х1, y1, x2, y2,...,x20,y20 та рівняння прямої y=ax+b; b= -2.1; a=1.34....

Допоможіть будь-ласка написати програму!
http://vk.com/album81986495_179568296?z=photo81986495_330287731%2Falbum81986495_179568296...

допоможіть будь-ласка з налаштуванням мережі.
допоможіть будь-ласка з налаштуванням мережі. мережа 10+1. на головний нет DSL, а з нього на...

Підкажіть будь ласка про google.com - tagmanager
Чому не активні пункти меню в https://www.google.com/tagmanager напроти Accounts Name. підкажіть...


Искать еще темы с ответами

Или воспользуйтесь поиском по форуму:
2
Ответ Создать тему
КиберФорум - форум программистов, компьютерный форум, программирование
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, CyberForum.ru