Форум программистов, компьютерный форум, киберфорум
C++
Войти
Регистрация
Восстановить пароль
Карта форума Темы раздела Блоги Сообщество Поиск Заказать работу  
 
Рейтинг 5.00/5: Рейтинг темы: голосов - 5, средняя оценка - 5.00
0 / 0 / 0
Регистрация: 01.11.2021
Сообщений: 1
1

Вивести на екран перші К чисел, що діляться на 2

01.11.2021, 18:25. Показов 912. Ответов 1
Метки нет (Все метки)

Author24 — интернет-сервис помощи студентам
Вивести на екран перші К чисел, що діляться на 2
0
Programming
Эксперт
94731 / 64177 / 26122
Регистрация: 12.04.2006
Сообщений: 116,782
01.11.2021, 18:25
Ответы с готовыми решениями:

Вивести на екран усі числа, що діляться на 11 без остачі від 11 до 1000 крім 110 і 220.
ДОПОМОЖІТЬ ДОРОБИТИ ЗАДАЧУ!:help: Вивести на екран усі числа, що діляться на 11 без остачі від 11...

Згенерувати і вивести на екран n дійсних чисел (виводити на екран з вказаною точністю) з проміжку
Числа n та k (3≤k≤10) вводяться з клавіатури. Згенерувати і вивести на екран n дійсних чисел...

Надано одновимірний масив А, що складається з цілих чисел. Вивести на екран добуток тих елементів масиву, номери яких кратні трьом
Надано одновимірний масив А, що складається з цілих чисел. Вивести на екран добуток тих елементів...

Згенерувати та вивести на екран
Числа m та k (3≤k≤10) вводяться з клавіатури. Згенерувати та вивести на екран m цілих випадкових...

Вивести Xcloc на екран
Как можна вивести на екран xcloc , для оределенного участка екрана. У меня простой сценарий и в...

1
3264 / 1485 / 469
Регистрация: 01.06.2021
Сообщений: 5,013
03.11.2021, 22:06 2
C++
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#include <iostream>
using namespace std;
 
int main()
{
    cout << "K = ";
    int k; cin >> k;
    for (int i = 0; i < 2*k; i += 2) cout << i << " ";
}
0
03.11.2021, 22:06
IT_Exp
Эксперт
87844 / 49110 / 22898
Регистрация: 17.06.2006
Сообщений: 92,604
03.11.2021, 22:06
Помогаю со студенческими работами здесь

Обчислити і вивести на екран значення виразу
Дано дійсні p, q. Обчислити

Дана матриця N×M. Вивести на екран масив у зручному вигляді
Двумерные массивы 1. Вивести рядок з максимальним елементом. 2. Вивести кількість нульових...

Нужно вивести на екран все слова которые содержать 2 гласных буквы
Вот програмка виводит слова которые заканчиваютса на гласную, что надо поменять? Не шарю тупо уже 2...

Дано множини А=(1,7,3) та В=(3,7,1). Перевірити чи множина А включена в множину В. Вивести на екран відповідне повідомле
Помогите написать код пожалуйста

Вивести на екран все двузначные числа, которие можна получить из цифр трехзначного
Дано целое трицифрове число. Вивести на екран все двоцифрові числа, которие можна утворити з його...

У файлі задано координати точок. Вивести їх на екран.Побудувати найбільший та найменший за площею чотирикутники
Доброго дня) Допоможіть будь ласка хто може. Потрібно написати програму на С#. Ось завдання: У...


Искать еще темы с ответами

Или воспользуйтесь поиском по форуму:
2
Ответ Создать тему
КиберФорум - форум программистов, компьютерный форум, программирование
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, CyberForum.ru